Spring naar de inhoud

Doors: unieke stalen binnendeuren

Een draaideur die verwelkomend openzwaait of een ruimte goed afsluit en privacy waarborgt? Venuti combineert die eigenschappen met de sterke esthetiek van staal en glas. Afgeschermd van geluid en wind geniet je elke dag van de meerwaarde voor je interieur.

De kracht van metaal en glas

Waarom we expliciet kiezen voor staal en glas als materialen in ons design? Simpel: de combinatie leent zich voor elk interieur. Van strak modern tot landelijk met authentieke accenten en technieken.

 

 

SWITCH

Je houdt van hout én bent stapel op staal? SWITCH wijst je dilemma de deur. Met dit frameless systeem vervang je moeiteloos een houten deurblad door een stalen versie, en visa versa. Een uniek staaltje maatwerk waarbij scharnieren en slot behouden blijven, en tal van afwerkingen mogelijk zijn!

Logo Anohid

Afgewerkt tot in de puntjes

Venuti mikt hoog. Op elk vlak en op ieder moment. En dat zit in de details. Een subtiele afwerking die het net iets anders maakt, een deurgreep met een specifiek accent, de ziel van je woning echt vervatten in de binnendeur? Heel graag. Steeds bijzonder, altijd uniek.

Maatwerk in elke stap

Je deur eenvoudig openen en wanneer nodig stevig gesloten houden. Dat is de cruciale rol van deurbeslag. Een 1-puntslot of magneetsluiting? Venuti integreert ze perfect. Zo trekt je binnendeur ruimtes open en schept ze tegelijk harmonie in het interieur.

Ook voor de deurtrekkers en de krukken reken je op echt design op maat.
Van 3D-ontwerp tot afgewerkt onderdeel. Het maakt jouw deur nog unieker.

Deurbeslag … een belangrijk punt

Een klassieke of moderne deurkruk, een trekker of nog een ander soort deurbeslag om je stalen deur te openen en te sluiten? We denken graag met je mee.

Contacteer ons

Venuti By AMV
Krekelstraat 125
8870 Izegem
info@venuti.be
051 74 88 34

T 051 74 88 34
Copyright 2024 Venuti

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info