Spring naar de inhoud

Wine: totaalpakket voor je wijnkast

Genieten van wijn is zoveel meer dan het proeven alleen. Het begint al bij het stijlvol en optimaal bewaren van de flessen. Met een wijnkast van Venuti doe je dat met de passende uitstraling en helemaal volgens jouw wensen.

Hier rust de wijn

Een eyecatcher in je horecazaak of het paradepaardje van je luxueuze interieur: een wijnkast van Venuti steelt gegarandeerd de show. Naast een uitzonderlijke afwerkingsgraad reken je op de nieuwste technieken en een perfecte klimatisatie, voor een wijnbeleving van topniveau.

Staal, glas en zoveel meer

Met staal en glas als hoofdcomponenten liggen de ontwerpmogelijkheden volledig voor je open. Venutti verenigt het oog van een interieurarchitect en een sterke materialenkennis tot uniek design. Graag een houten accent, een bijzondere kleur of een speciale verftechniek? You name it.

Totaalpakket voor je wijnkast

Van uniek ontwerp en schrijnwerk tot de technieken en plaatsing is je nieuwe wijnkast bij ons in goede handen. Dubbele beglazing voor de thermische eigenschappen, een slimme en gebruiksvriendelijke klimatisatie, die indeling die jouw wijncollectie nodig heeft, … We stellen het ideale pakket samen en verpakken alles in een sterk architecturaal geheel.

Een inrichting op maat

Hoe lang wil je je wijn bewaren? Hoeveel flessen laat je rusten in je unieke wijnklimaatkast? Hoeveel klimaatzones heb je nodig? Deze – en meer – vragen bepalen de ideale inrichting van je wijnkast. Met de juiste expertise en hoogwaardige technologie ontwerpt en maakt Venutti je wijnkast helemaal op maat.

Contacteer ons

Venuti By AMV
Krekelstraat 125
8870 Izegem
info@venuti.be
051 74 88 34

T 051 74 88 34
Copyright 2024 Venuti

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info