Spring naar de inhoud

Interior: design met staal en glas

De transparantie van glas en de sterke designwaarde van staal. Dat zijn de twee hoofdelementen van jouw Venutti-project. Of je nu een tafel, maatwerkkast of compleet out-of-the-box interieurobject zoekt: met dit gouden duo maken we het waar.

Van rustiek tot hypermodern

Tijdloze looks of een moderne insteek met slanke profielen voor een strak lijnenspel? De mix van glas en staal passen zich probleemloos in elke stijl in. Want ook dat is de definitie van doorgedreven maatwerk. Van de tint van het glas tot een textuurlak van het staal. We gaan echt ver. En met plezier.

Tot in de details

Venuti staat voor premium design. En dat zit in de details. Een bijzondere tint of textuur in je glas? Bronze of gouden accenten in het staal? Een deurgreep die speciaal voor jou is ontworpen? We gaan voor je aan de slag.

Deurbeslag … een belangrijk punt

Deurbeslag is een belangrijk punt. Het zorgt ervoor dat Uw deur makkelijk te openen is en dat ze ook dicht blijft. Als het over de sluiting gaat kan er gekozen worden voor een rolslot, 1-puntslot of zelfs een 3-puntsluiting.

Zo kan de binnendeur niet alleen ruimtes opentrekken en eenheid scheppen maar ook kostbare dingen beschermen die gezien mogen worden. Voor de deurtrekkers of krukken kan terug gekozen worden voor een standaard uitvoering van een merk naar keuze of maatwerk wat terug de deur nog unieker maakt

Maatwerk op elk vlak

Venuti staat voor doorgedreven maatwerk. Op elk aspect en in elke fase van je project. Van het rijke kleurpalet in onze eigen lakkerij tot de keuze van speciale glassoorten en -afwerkingen. Zo maken we je meubilair echt uniek. Zonder compromissen op kwaliteit of stijl.

Contacteer ons

Venuti By AMV
Krekelstraat 125
8870 Izegem
info@venuti.be
051 74 88 34

T 051 74 88 34
Copyright 2024 Venuti

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info